Versand

Verzenden

Hoe wij verzenden
Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van brievenbuspost.
Voor pakket zendingen hergebruiken wij de verpakkingsdozen in verband met het milieu.
Verzending wordt uitgevoerd door PostNL en haar partners zoals Belgische Post, Deutsche Post, Postcon e.a.

Wanneer wij uw bestelling versturen
Wij versturen alleen op werkdagen en niet op woensdag !
U kunt ons altijd informeren (via contact) als u dringend uw bestelling nodig heeft, we doen uiteraard ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden !

Verzendkosten
De kosten voor verzending zijn afhankelijk van het gewicht van de artikelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Tarieventabel van PostNL (vermeerderd met BTW).

Gratis verzending
Bestellingen boven de € 30,00 worden gratis verstuurd.
Bestelling met drie of meer koorden worden gratis verstuurd.

Verzending rond beursdagen/vakanties
In verband met een korte vakantie van ................. kan er enige vertraging optreden in de verzending van uw bestelling. Vanwege het ongemaak kunt u bij het afrekenen gebruik maken van een kortingscode van 5 %. De meeste bestellingen zullen wij echter gewoon zo snel mogelijk verzenden. Daarna vindt de verzending op werkdagen weer plaats zoals u gewend bent.
In verband met inkopen/beursdagen verzenden wij niet op ............... Hierdoor kan er enige vertraging optreden in de verzending van uw bestelling. Daarna vindt de verzending op werkdagen weer plaats zoals u gewend bent.

Kerst 2019
Rond de feestdagen versturen wij geen bestelling van..............., fijne kerstdagen en een voorspoedig ........
Vanaf ......... vindt de verzending op werkdagen weer plaats zoals u gewend bent.

Annuleringen & retourneren

Wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop of u wilt uw aankoop ruilen, dan kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Na ontvangst krijgt u dan uw aankoopbedrag terug of ruilen wij uw aankoop kosteloos om.
Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen, gerekend vanaf de dag van bezorging. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit.  U dient uw retournering  per e-mail aan Loukadesign door te geven via info@loukadesign.nl
De geretourneerde artikelen worden alleen teruggenomen als aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

- de artikelen dienen gekocht te zijn bij Loukadesign;
- de artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen en ongewassen te zijn;
- de artikelen dienen in de originele verpakking, dan wel in gelijksoortige verpakking, te worden geretourneerd;
- de verpakking (enveloppe of pakket) dient voldoende gefrankeerd te zijn.

Vermeld duidelijk uw naam en adres op de retourverpakking. Alle kosten voor terugzending komen voor rekening van de koper. Het terug te ontvangen bedrag zal binnen 14 dagen op de rekening van de koper worden teruggestort.

Loukadesign vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Loukadesign in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument Loukadesign de herroeping meldt. Tenzij Loukadesign aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Loukadesign gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Uitsluiting herroepingsrecht
Loukadesign heeft de volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en heeft dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst vermeld.